‘Αννα Μιχαήλ

Εκπαιδευτής

ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΣΗΣ:

  • Προσωπική Ανάπτυξη
  • Δεξιότητες Εργασίας
  • Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας
  • Ενεργειακή Ηγεσία
  • Συνειδητότητα και Ενσυνείδηση
  • Δεξιότητες Ζωής
  • Δεξιότητες Επικοινωνίας
  • Ομαδικότητα
 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Η Άννα Μιχαήλ δραστηριοποιείται στον τομέα της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης τα τελευταία 6 χρόνια. Έχει εργαστεί με διάφορες ομάδες εφήβων, ενηλίκων καθώς και επαγγελματιών για να τους στηρίξει να αναπτύξουν δεξιότητες ζωής, ηγεσίας και επαγγελματικής ανάπτυξης. Η Άννα έχει πάνω από 100 ώρες εκπαιδευτικής εμπειρίας για μεγάλες και μικρές ομάδες σε θέματα κατάρτισης, συμβουλευτικής σταδιοδρομίας, ενδυνάμωσης, ηγεσίας και προσωπικής ανάπτυξης. Μέσα από τη πορεία της έχει κερδίσει βραβείο επιχειρηματικής ιδέας όπου είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί τα γραφεία της Google στο Λονδίνο για 3 μέρες και να παρακολουθήσει διαλέξεις από κορυφαίους ηγέτες στον τομέα αυτό.

Είναι κάτοχος πτυχίου στη Λογιστική και τα Χρηματοοικονομικά και μεταπτυχιακού τίτλου στη Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας. Ανάμεσα στις διάφορες πιστοποιήσεις της είναι και η Συμβουλευτική Προσωπικής Ενδυνάμωσης και η Διευκόλυνση Ψυχικής Υγείας. Μια από τις πιο σημαντικές της αξίες είναι η προσωπική ανάπτυξη έτσι λαμβάνει μέρος και οργανώνει διάφορα σχετικά σεμινάρια και διαλέξεις.

Παράλληλα, έχει μεγάλη εμπειρία στον τομέα της μη τυπικής μάθησης μέσα από τη πορεία της σαν πρόσκοπος που είχε διάρκεια πάνω από 10 χρόνια. Η συμμετοχής της σε διάφορα Ευρωπαϊκά προγράμματα και εκπαιδεύσεις της έδωσε βαθύτερη κατανόηση για τη δομή και τη σημασία της εκπαίδευσης καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής της. Άλλες εθελοντικές της δραστηριότητες αφορούν τον τομέα των προσφύγων, του μέντοριγκ σε ενήλικες και παιδιά, της στήριξη της αναρρίχησης στην Κύπρο και του ακτιβισμού σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης.

Τέλος, είναι ιδρύτρια του Mind-Set.life και Key Account Manager για το Ευρωπαϊκό Έργο YOUTHShare που χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία μέσω του Ταμείου επιχορηγήσεων ΕΟΧ και Νορβηγίας για την απασχόληση των νέων. Στον ελεύθερο της χρόνο διδάσκει γιόγκα και ασχολείται με την αναρρίχηση.

 

ΓΛΩΣΣΕΣ:

Ελληνικά, Αγγλικά

 

MY MOTTO:

“It is one thing to study war and another to live the warriors life.” – Telamon of Arcadia

FOLLOW ME