
📣 Η Επιτροπή Υγείας της 7ης Βουλής των Νέων Αντιπροσώπων σας προσκαλεί στην εκδήλωση με τίτλο «Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενες Λοιμώξεις και Αντισύλληψη στην Κύπρο του Σήμερα».
🗓 Σάββατο 06 Σεπτεμβρίου 2025
🕙 10:00-13:00
📍 Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Πολιτιστικό Κέντρο (Χάρτης)
🔍 Γιατί να έρθεις;
Γιατί όλοι/ες έχουμε το δικαίωμα στην πληροφόρηση και στην υγεία. Μάθε τι ισχύει στην Κύπρο για τη σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία, που υπάρχουν ελλείψεις, τι πρέπει να αλλάξει — και πώς μπορούμε όλοι/ες να συμμετέχουμε σε αυτή την αλλαγή!
🎙Ομιλητές/τριες:
1.Γυναικολόγος
2.Δρ. Νικόλ Σακκά – Δερματολόγος & Αφροδισιολόγος, Λέκτορας Δερματολογίας Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
3.Εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας
4.O K. Νίκος Κέττηρος – Βουλευτής, μέλος της Επιτροπής Υγείας της Βουλής των Αντιπροσώπων
5.Δρ. Μάριος Θεοδώρου – Λέκτορας Κλινικής Ψυχολογίας Πανεπιστήμιο Frederick, Κυπριακός Σύνδεσμος Οικογενειακού Προγραμματισμού (ΚΣΟΠ)
Πρόγραμμα εκδήλωσης:
10:00 – 10:10 Χαιρετισμοί
10:10 – 11:00 Panel Discussion
11:00 – 11:30 Διάλειμμα
11:30 – 12:10 Ερωτήσεις κοινού
12:10 – 12:30 Παρουσίαση Θέσεων Επιτροπής Υγείας 7ης Βουλής των Νέων Αντιπροσώπων
12:30 – 12:50 Συζήτηση
12:50 – 13:00 Κλείσιμο
Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου (Cyprus Youth Council, Kıbrıs Gençlik Konseyi) και το Cyprus Youth DiplomaCY. Με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
📢Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς το κοινό και η είσοδος είναι δωρεάν!
🔗 Φόρμα συμμετοχής:
https://forms.gle/GxyL75AVoQC6jm8Q9