📣 Το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου σε συνεργασία με το Σπίτι της Συνεργασίας/Home for Cooperation, τον ‘Ομιλο Ιστορικού Διαλόγου και Έρευνας/ Association for Historical Dialogue and Research, τους PeacePlayers International – Cyprus και με την υποστήριξη της Θρησκευτικής Ομάδας Λατίνων Κύπρου/ Latin Youth Cyprus, την Καθολική Νεολαία Μαρωνιτών Κύπρου/CatholicMaronite Youth, το Civic Space, και το Lefkoşa Gençlik Derneği διοργανώνουν αθλητική ημερίδα με τίτλο «Give Peace a Chance!» στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2022 (#BeActive – Cyprus), την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 17:00- 20:00.

🤸‍♀️ Τάξεις Zumba στο Σπίτι της Συνεργασίας. Ώρα: 18:15 – 19:00 (30 Σεπτεμβρίου 2022)

🎯 Σκοπός των δράσεων είναι η προώθηση της συνύπαρξης των νέων όλων των κοινοτήτων της Κύπρου με σκοπό την προώθηση της Ειρήνης στη χώρα μας. Με τις δράσεις αυτές το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου και οι συνεργάτες του θέλουν να στείλουν το μήνυμα ότι ο Αθλητισμός έχει τη δύναμη να εμπνέει, να ενώνει, να μιλάει στη νεολαία σε μια γλώσσα που κατανοεί, να δημιουργεί ελπίδα εκεί όπου κάποτε υπήρχε μόνο απελπισία και ταυτόχρονα ότι μπορεί να συμβάλει στην αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού, ξεπερνώντας τα εμπόδια που δημιουργούν όλες οι μορφές διακρίσεων.

🦺Κατά τη διάρκεια των δράσεων θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα των Υγειονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας για την παρεμπόδιση της εξάπλωσης του Covid-19 και όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής.

❗️ Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την πιο κάτω αίτηση συμμετοχής (Μέχρι 26 Σεπτεμβρίου 2022, 12:00 μ.μ.).

https://forms.gle/KtKfWLHsnLPgquMcA

🌈Ας διαδώσουμε το μήνυμα, ας δώσουμε στην ειρήνη μια ευκαιρία!