Μετά από 2 χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας, το Φεστιβάλ Νέων “Up To YOU(th)” μας δίνει ξανά ραντεβού στις 24 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Ακρόπολης στη Λευκωσία, σε μια δυναμική διοργάνωση αφιερωμένη στη δημιουργική δύναμη των νέων ανθρώπων.

Το Φεστιβάλ Νέων “Up To YOU(th)” περιλαμβάνει μουσική, προβολές, ανοικτές συζητήσεις, δρώμενα και φυσικά το NGO Fair που διοργανώνει NGO Support Centre και το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου και ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου.

Το NGO Fair επιδιώκει να παρουσιάσει και να προωθήσει τη δουλειά της τοπικής κοινωνίας των πολιτών και οργανώσεων νεολαίας, δίνοντας τους την ευκαιρία να μοιραστούν με το κοινό πληροφορίες για την αποστολή, το έργο και τις δράσεις τους.

Το Φεστιβάλ θα ξεκινήσει στις 17:00 και οι συμμετέχοντες οργανισμοί θα κληθούν να είναι στο χώρο στις 16:30 για να ετοιμάσουν το χώρο τους.

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετέχει η οργάνωση σας στο NGO Fair, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής εδώ μέχρι τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022, στις 17:00. Στο NGO Fair έχουν δικαίωμα συμμετοχή μόνο νομικά πρόσωπα. Λόγω του περιορισμένου αριθμού περιπτέρων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για αυτό δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας!

Σημειώνουμε ότι κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα περιορισμού της πανδημίας που θα είναι σε ισχύ κατά την περίοδο πραγματοποίησης της διοργάνωσης.

Κριτήρια συμμετοχής:

Οι οργανισμοί που δηλώνουν ενδιαφέρον να λάβουν μέρος στο Φεστιβάλ ΜΚΟ πρέπει να τηρούν τα πιο κάτω κριτήρια:

  1. Το όραμα και οι στόχοι τους πρέπει να συνάδουν με το όραμα και τους στόχους του Φεστιβάλ Νέων, και των διοργανωτών.
  2. Να είναι πρόθυμοι να προωθήσουν το «Up to Youth» Φεστιβάλ Νέων στις επαφές και στα δίκτυα τους μέσα από τα εξής:
  • Να γνωστοποιήσουν τη συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ με ανάρτηση στο σχετικό event που θα δημιουργηθεί.
  • Να γνωστοποιήσουν τη συμμετοχή τους στις λίστες επαφών τους (mailing-list).
  • Να προσθέσουν ως φωτογραφία εξωφύλλου (cover photo) στη σελίδα τους στο Facebook την φωτογραφία του Φεστιβάλ Νέων (η οποία θα τους σταλεί σε μετέπειτα στάδιο).
  1. Εκπρόσωποί τους πρέπει να είναι παρόντες σε όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ.
  2. Πρέπει να ενημερώσουν τους διοργανωτές, στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα, εάν ενδιαφέρονται να υλοποιήσουν οποιαδήποτε δραστηριότητα κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, προσφέροντας σχετικές πληροφορίες όταν αυτές ζητηθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με το NGO Support Centre: +357 22 875099 / [email protected] ή με το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου: +357 22 878316 / [email protected].