Βουλής των Νέων Αντιπροσώπων – ‘Meet and Greet’

  • Νοέμβριος 4, 2022
1024 683 Cyprus Youth Council
📣Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της ‘Βουλής των Νέων Αντιπροσώπων’, μια συνδιοργάνωση του Cyprus Youth Council.Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου.Kıbrıs Gençlik Konseyi και του Cyprus Youth DiplomaCY.

🎯Στόχος της εκδήλωσης ήταν να δωθεί η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να γνωρίσουν τους Νέους και Νέες Βουλευτές/τριες που παρουσίασαν τις Κοινοβουλευτικές Εκθέσεις των επιτροπών τους με προτάσεις και εισηγήσεις προς τους εκπροσώπους και τους φορείς χάραξης πολιτικής που βρίσκονταν στην εκδήλωση.
🗣Οι νέοι/ες μπορούν να εμπλακούν ενεργά στα μέτρα λήψης αποφάσεων, γιατί πέραν από ένα Ευρωπαϊκά βραβευμένο και αναγνωρισμένο πρόγραμμα, η Βουλή των νέων Αντιπροσώπων αποτελεί βέλτιστη πρακτική μέσω δημοκρατικών διεργασιών.
🤝Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, τους νέους και τις νέες, τους Βουλευτές της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Αλέκο Τρυφωνίδη, κ.Μαρίνο Μουσιούττα, τις Βουλεύτριες κ. Σάβια Ορφανίδου, κ. Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, τον Επίτροπο του Πολίτη κ. Παναγιώτη Σεντώνα και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου κ. Κλεάνθη Κουτσόφτα.