Το Συ.Ν.Κ. στηρίζει τις ενέργειες του Γραφείου Επιτρόπου Εθελοντισμού

  • Απρίλιος 28, 2020
322 215 Cyprus Youth Council

Το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου στηρίζει το Γραφείο Επιτρόπου ΕΘελοντισμού και ΜΚΟ στην προσπάθεια που κάνει για να μην λείψουν βασικά είδη πρώτης ανάγκης από ευπαθείς ομάδες πληθυσμού που δεν έχουν υποστηρικτικό περιβάλλον, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊου.

Ο εθελοντισμός είναι πάντα πιο αποτελεσματικός όταν οργανώνεται υπεύθυνα και όλοι οι εθελοντές δραστηριοποιούνται σε στοχευμένες δράσεις, με βάση τα πρωτόκολλα τα οποία έχουν εκδοθεί.

Η κινητοποίηση εθελοντών απαιτεί εξειδικευμένη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, με μέλημα την προστασία της δημόσιας υγείας.

Εάν θέλετε να συμμετάσχετε στις Κινητές Μονάδες για υποστήριξη ευπαθών ομάδων που συντονίζει το Γραφείο Επιτρόπου Εθελοντισμού, κάνετε εγγραφή στο «Πρωτόκολλο Διαχείρισης Εθελοντών σε Καταστάσεις Έκτακτης Ανάγκης».

https://bit.ly/2KG6eCM

Δείξε τη στήριξη σου προς τους εθελοντές που προσφέρουν με ανιδιοτέλεια τον χρόνο τους για να βοηθήσουν συμπολίτες μας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, εφαρμόζοντας στην εικόνα του προφίλ σου το ειδικό πλαίσιο που έχουμε δημιουργήσει, πατώντας στο https://bit.ly/3aG89C0.

Όλοι μαζί, συντονισμένοι, #ΕνώνουμεΔυνάμεις!