Το Φεστιβάλ Νέων επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας

  • Αύγουστος 30, 2016
1024 535 Cyprus Youth Council

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου διοργανώνει το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας το  2ο Φεστιβάλ Νέων.  Χτίζοντας πάνω στη επιτυχία της περσινής διοργάνωσης, το Φεστιβάλ Νέων, επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά και επιδίωξη του Οργανισμού είναι να καταστεί θεσμός και η σημαντικότερη γιορτή νεολαίας στη Κύπρο.

 

Το Φεστιβάλ είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για νέους όλων των ηλικιών να μάθουν περισσότερα για την αποστολή, τα προγράμματα και τις δράσεις του Οργανισμού. Εκτός αυτού, μέσω του Youth & NGO Fair στο οποίο θα συμμετάσχουν πέραν των 50 οργανώσεων, οι επισκέπτες θα έρθουν σε επαφή με Οργανώσεις Νεολαίας και Οργανώσεις της Κοινωνίας των πολιτών για να γνωρίσουν το έργο τους, τις ευκαιρίες που προσφέρουν, καθώς και τρόπους στήριξης τους. Το Youth & NGO Fair διοργανώνεται από το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου και το Κέντρο Στήριξης Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

 

Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ θα  έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά τα γνωστά συγκροτήματα Big Band Theory, Atoutaleme και Windcraft που θα ‘ντύσουν’ μουσικά τη διοργάνωση, καθώς και χορευτικές επιδείξεις από τους Rebel Dancers. Πέραν όμως από το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, θα μπορούν να λάβουν μέρος στο Λογοτεχνικό Περίπατο και στο Youth Hunt που θα διοργανωθούν στα πλαίσια του Φεστιβάλ. Επιπρόσθετα, στο χώρο του Φεστιβάλ θα μπορεί να ‘επισκεφθούν’ την  Ανθρώπινη Βιβλιοθήκη, αλλά και να παρακολουθήσουν τα ζωντανά πειράματα και τις παρουσιάσεις σε θέματα τεχνολογίας, επιστημών και επιχειρηματικότητας που θα διοργανωθούν. Τέλος, στο Φεστιβάλ θα υπάρχει ανταλλακτική βιβλιοθήκη, Photobooth αλλά και παιδική γωνιά για τους μικρούς μας φίλους.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τις επιμέρους δράσεις του Φεστιβάλ θα ανακοινωθούν μέσω της ιστοσελίδας του ΟΝΕΚ www.onek.org.cy, καθώς και από τη σελίδα του Οργανισμού στο Facebook. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη!

A2 POSTER ONEK FINAL-01