Τελευταία Νέα

  • All
  • Δράση ΣυΝΚ
  • Νέα για Νέους
  • Οργανώσεις Μελη
Αγώνας Καλαθοσφαίρισης: Sports Give Peace a Chance

Το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου σε συνεργασία με τους Peace Players Cyprus και τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου, διοργανώνουν αγώνα καλαθόσφαιρας με τίτλο «Sports give peace a chance» στις 28 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 17:30 – 19:30, στο Πάρκο Ακροπόλεως.

Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ από τους Φίλους της Γης

Δεύτερη βδομάδα προβολών του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ των Φίλων της Γης Κύπρου, με θέματα την ασφάλεια της παραγωγής τροφίμων και την αειφόρο παραγωγή και κατανάλωσή τους.

Λάβετε Μέρος Σε Συνέδριο του OSCE

Σημειώνεται ότι τα έξοδα για τη μετάβαση (αεροπορικά εισιτήρια) καλύπτονται από τα Κράτη-Μέλη ενώ τα έξοδα διαμονής και διατροφής από τους διοργανωτές.

Έναρξη Εκστρατείας Οδικής Ασφάλειας #TakeCare

Το Take Care γεννήθηκε για να αναλάβει ένα σημαντικό κομμάτι της ενημέρωσης των νέων της Κύπρου για θέματα Οδικής Ασφάλειας, με ένα διαφορετικό τρόπο από ό,τι έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Η καμπάνια έχει σαν στόχο την συν-δημιουργία και όχι την διδαχή, την ενημέρωση και την δυνατότητα ενημέρωσης, την θέληση για αλλαγή και όχι την κριτική.

Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας 2019

Με αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας, ο Φιλελεύθερος παρουσίασε τη δουλειά του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου.

Εργαστήρι: Take a bigger View

Δήλωσε συμμετοχή στο εργαστήρι ‘Take A Bigger View΄που διοργανώνεται από το NGO Support Centre και τους Φίλους της Γης στις Πλάτρες, 6-8 Σεπτεμβρίου.

Διαγωνισμός Έκθεσης Για Νέους

Το #YouthEssayCompetition είναι μια ευκαιρία να μοιραστείτε τις απόψεις σας με νομοθέτες και επιχειρηματίες σε θέσεις κλειδιά στην Ευρωπαϊκή Ένωση.