Συζητάμε με την Υπηρεσία Εκλογών για τις Βουλευτικές Εκλογές 2021 #ΓίνεΗΑλλαγή

  • Μάρτιος 19, 2021
1024 390 Cyprus Youth Council
📣Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας #ΓίνεΗΑλλαγή*, το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου διοργανώνει την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 στις 18:00, διαδικτυακή συζήτηση μέσω Facebook Live με την Υπηρεσία Εκλογών σχετικά με τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές της 30ης Μαΐου 2021.
👉Ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Εκλογών κ. Μενέλαος Βασιλείου θα εξηγήσει τον τρόπο εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους για νέους/νέες ψηφοφόρους, τα εκλογικά κέντρα που θα λειτουργήσουν στο εξωτερικό και τους τρόπους εγγραφής στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εξωτερικού. Ο κ. Βασιλείου θα απαντήσει σε ερωτήσεις που οι νέοι/ες έχουν σχετικά με τις εγγραφές στους εκλογικούς καταλόγους και τα εκλογικά κέντρα εξωτερικού.
❗️Μπορείτε να αποστείλετε τα ερωτήματά σας προς την Υπηρεσία Εκλογών σχετικά με την εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους μέσω slido στη σελίδα slido https://www.sli.do και event code #CYCelections2021
👉Την συζήτηση θα συντονίσει η Αντιπρόεδρος Α΄ του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου κα. Ιωάννα Δημοσθένους.
🗣Σημειώνεται ότι Θα υπάρχει διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα.
*Η πρωτοβουλία #ΓίνεΗΑλλαγή αποτελεί δράση του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου με σκοπό την ανάδειξη της συμμετοχής των νέων στις δημοκρατικές διαδικασίες, την προώθηση της εγγραφής των νέων στους εκλογικούς καταλόγους, την ενθάρρυνση των νέων να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, την παρουσίαση υποψήφιων και των θέσεών τους καθώς την ενθάρρυνση νέων να συμμετέχουν ως υποψήφιοι στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.
🙌Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου στο email: info@cyc.org.cy .