Συνάντηση του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου με τον Δημοκρατικό Συναγερμό

  • Σεπτέμβριος 7, 2022
768 1024 Cyprus Youth Council
📣Στο πλαίσιο της εκστρατείας γνωριμίας του νέου Δ.Σ. του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου με τα πολιτικά κόμματα, την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Δημοκρατικός Συναγερμός.
❗Στη συνάντηση με τον Δημοκρατικό Συναγερμό παρόντες ήταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος κ. Νίκος Τορναρίτης , οι βουλευτές Κάρουλλας Γιώργος , Μάριο Μακρίδη , Προδρομος Αλαμπριτης μαζί με τον πρόεδρο της Νεολαίας του Δημοκρατικού Συναγερμού κ.Γιώργο Χατζηγεωργίου .
❗Παρόντες στη συνάντηση εκ μέρους του Δ.Σ. του ΣυΝΚ ήταν η Πρόεδρος Maria Kola και ο Αντιπρόεδρος Α’ Petros Koukos και ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων, Gavrilis Efstratiou.
🗣Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν μεταξύ άλλων ο ρόλος, η αποστολή και οι αρμοδιότητες του ΣυΝΚ, καθώς και η έντονη δικοινοτική δράση του οργανισμού και τονίστηκε η σημαντικότητα των ενεργειών αυτών καθώς και ο ρόλος του ΣυΝΚ ως η ομπρέλα εκπροσώπησης των οργανώσεων νεολαίας από όλες τις κοινότητες.
🗣Συζητήθηκε το έργο της Βουλής των Νέων Αντιπροσώπων (ΒτΝΑ) και τονίστηκε η σημαντικότητα του προγράμματος ως το πρόγραμμα που δίνει βήμα στη νεολαία για συμμετοχή στα κοινά και στην πολιτική ζωή του τόπου μας.
🗣Επιπλέον συζητήθηκε η κατάργηση της αμισθί πρακτικής άσκησης και τι έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα εκ μέρους ΣυΝΚ, καθώς και ποια βήματα έγιναν εκ μέρους της ΒτΝΑ. Τέλος εκφράστηκε εκ μέρους του ΣυΝΚ η ανάγκη για αύξηση του κονδυλίου που αφορά στη Νεολαία στην Κύπρο καθώς και η επερχόμενη εκστρατεία για τις Προεδρικές Εκλογές που ετοιμάζει το ΣυΝΚ.
🤝Ευχαριστούμε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος κ. Νίκο Τορναρίτη , τους βουλευτές Κάρουλλα Γιώργο , Μάριο Μακρίδη , Προδρομο Αλαμπρίτη μαζί με τον πρόεδρο της Νεολαίας του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Γιώργο Χατζηγεωργίου για την παρουσία τους στη συνάντηση.
ℹ️Στο πλαίσιο της γνωριμίας του νέου ΔΣ του ΣυΝΚ με τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων έχει σταλεί επιστολή σε όλα τα πολιτικά κόμματα των οποίων οι νεολαίες είναι μέλη μας και έχουν ήδη προγραμματιστεί οι επόμενες συναντήσεις.