Πρόσκληση για Εκπαίδευση Εθελοντών στη διεξαγωγή Βιωματικών Εργαστηρίων από το “Hope For Children”

  • Σεπτέμβριος 5, 2016
1024 377 Cyprus Youth Council

Ο διεθνής, ανθρωπιστικός και ανεξάρτητος οργανισμός “Hope For Children” UNCRC Policy Center, σε συνεργασία με τη Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, προσκαλεί εθελοντές που ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν και να δραστηριοποιηθούν στην εκπόνηση βιωματικών εργαστηρίων που πραγματοποιούνται από τον Οργανισμό σε παιδιά και νέους σε όλες τις πόλεις.

Η εκπαίδευση θα είναι βασισμένη στις αρχές της μη τυπικής εκπαίδευσης σε θέματα που αφορούν ανθρώπινα δικαιώματα, διακρίσεις και βία και θα περιλαμβάνει θεωρία και πρακτική εφαρμογή. Στην εφαρμογή, οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν βιωματικά ενώ θα γίνει παρακολούθηση διεξαγωγής εργαστηρίων με την παρουσία παιδιών.

Οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές θα πρέπει να είναι φοιτητές ή επαγγελματίες σε έναν από τους ακόλουθους τομείς: Εκπαίδευση, Ψυχολογία, Κοινωνική Εργασία, Κοινωνιολογία.
Η εκπαίδευση θα λάβει μέρος στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στη Λευκωσία, Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 8:45-18:30.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος και κράτηση θέσης, παρακαλώ αποστείλετε το βιογραφικό σας στο workshops_edu@uncrcpc.org μέχρι τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016 στις 15:00. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει με βάση τη σχέση που έχουν με το αντικείμενο των θεματικών όπως αυτή φαίνεται από το βιογραφικό.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό εκπαίδευσης.
Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της εκπαίδευσης.

 

Πρόσκληση Εθελοντών-Ατζέντα_25062016_ΤΜ-2