Μετρούμε αντίστροφα για το 32ο Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ!

  • Ιούνιος 7, 2019
960 956 Cyprus Youth Council

Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ, αποφάσισε τη διοργάνωση του 32ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών (ΠΦΝΦ) της ΕΔΟΝ, που θα διεξαχθεί στις 3, 4 και 5 Ιουλίου, στην τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου στη Λευκωσία.

Το 32ο Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί κάτω από το σύνθημα «Αγώνας για κοινωνία ανθρώπινη και δημοκρατική, απαλλαγμένη από το φασισμό».

Στο πολιτιστικό μέρος του 32ου ΠΦΝΦ, θα υπάρχει ζωντανό και πλούσιο πρόγραμμα σε τέσσερις σκηνές με πλειάδα σχημάτων και καλλιτεχνών.

  • Η Κεντρική Σκηνή, θα φιλοξενήσει και πάλι, τα σημαντικότερα και πιο επιτυχημένα συγκροτήματα του ελληνικού και του κυπριακού στερεώματος. Το πρόγραμμα θα ξεκινά με κυπριακά και ξένα σχήματα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τρεις μεγάλες συναυλίες.

Στις 3 Ιουλίου: Επιστρέφει στη σκηνή του Φεστιβάλ η μοναδική Νατάσσα Μποφίλιου σε μια μοναδική καλοκαιρινή συναυλία στην Κύπρο που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Στις 4 Ιουλίου: Ο βασιλιάς της ελληνικής ροκ Βασίλης Παπακωνσταντίνου σε μια βραδιά γεμάτη με τις πιο μεγάλες του επιτυχίες.

Στις 5 Ιουλίου: Η αυλαία θα πέσει με ένα ξεχωριστό και ανεπανάληπτο αφιέρωμα στον αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο. Μαζί στη σκηνή οι Γιάννης Κότσιρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιώτα Νέγκα και Χρήστος Μάστορας.

  • Στη Λαϊκή Σκηνή, θα παρελάσουν μια σειρά από λαϊκά χορευτικά και μουσικά σχήματα, ενισχύοντας την παράδοση και τον πολιτισμό μας.
  • Στην Μπουάτ και φέτος θα αναδειχθούν νεανικά σχήματα, δίνοντας βήμα έκφρασης σε ερασιτεχνικά μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες.
  • Στον Παιδότοπο, θα υπάρχει ένα ειδικό πρόγραμμα για τους μικρούς μας φίλους, αλλά και διάφορα παιδικά σχήματα.

Η μικρή Πολιτεία θα αποτελείται από: τη Διεθνούπολη, το Φοιτητικό και Μαθητικό Στέκι, το Στέκι Νέων Εργαζομένων, το περίπτερο της Εφημερίδας «ΝΕΟΛΑΙΑ», το Δικοινοτικό Στέκι, τη Γωνιά Εικαστικών και άλλων Τεχνών, την Αθλητική Γωνιά, τα περίπτερα φιλοξενίας εθελοντικών οργανώσεων, τη Γωνιά Λαϊκής Παράδοσης, την Έκθεση Βιβλίου και το Παζαράκι.

Η τιμή προπώλησης των εισιτηρίων ανέρχεται στα 20 ευρώ και για τις 3 βραδιές, ενώ για μια βραδιά στην τιμή των 15 ευρώ. Από τα ταμεία εισόδου το εισιτήριο και για τις 3 βραδιές θα πωλείται στην τιμή των 25 ευρώ.

edon