Λάβε μέρος στη σύντομη έρευνα για μια Βιώσιμη και Πράσινη Ευρώπη, χωρίς αποκλεισμούς και ΚΕΡΔΙΣΕ!

  • Ιούλιος 25, 2022
1024 1024 Cyprus Youth Council
❗️ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ❗️
Πώς θα σου φαινόταν να ζούσαμε σε μια Βιώσιμη και Πράσινη Ευρώπη, χωρίς αποκλεισμούς;Αν ονειρεύεσαι ένα καλύτερο μέλλον για εσένα κι όλους τους νέους της Ευρώπης, τότε η συμμετοχή σου στον διάλογο της ΕΕ με τη Νεολαία είναι πολύ σημαντική!

Απάντησε στην online έρευνα, «Ευρωπαϊκός Διάλογος με τη Νεολαία: Συνεργασία για μια Πράσινη & Βιώσιμη Ευρώπη, χωρίς αποκλεισμούς» και κέρδισε ένα από τα 2 vouchers των €250για αεροπορικά εισιτήρια σε ευρωπαϊκή χώρα της επιλογής σου από το LOVE iSLAND TRAVEL!

Πώς να συμμετάσχεις;

Η συμμετοχή στην έρευνα για τη νεολαία είναι πολύ απλή:

  • Μπαίνεις στη σελίδα της έρευνας ΕΔΩ 
  • Συμπληρώνεις το email σου
  • Απαντάς στο ερωτηματολόγιο και αυτομάτως, μπαίνεις στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα από τα 2 vouchers €250 για αεροπορικά εισιτήρια σε χώρα της Ευρώπης!

Η έρευνα είναι διαθέσιμη σε 2 γλώσσες (ελληνικά και αγγλικά) και διαρκεί μέχρι τις 31 Αυγούστου 2022. Οι νικητές θα ανακοινωθούν από το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2022.

Απάντησε τώρα στην έρευνα & διεκδίκησε 2 x €250 voucher για ταξίδι στην Ευρώπη ΕΔΩ!

Η συμμετοχή σου είναι πολύ σημαντική!

Freepik.com

Η έρευνα διεξάγεται στο πλαίσιο της διαδικασίας διαβούλευσης του 9ου κύκλου Διαλόγου της ΕΕ με τη Νεολαία, η οποία έχει ως στόχο να συγκεντρώσει και να κατανοήσει τις απόψεις των νέων της Κύπρου σχετικά με τους Ευρωπαϊκούς Στόχους Νεολαίας #10 Βιώσιμη Πράσινη Ευρώπη και #3 Κοινωνίες Χωρίς Αποκλεισμούς.

Μέσω των δύο πιο πάνω στόχων επιδιώκεται η «επίτευξη μιας κοινωνίας, στην οποία όλοι οι νέοι και νέες είναι περιβαλλοντικά ενεργοί/ες, μορφωμένοι/ες και ικανοί/ες να κάνουν τη διαφορά στην καθημερινή τους ζωή».

Επίσης η ΕΕ θέλει να συμβάλει στη «διασφάλιση της ένταξης όλων των νέων στην κοινωνία», χωρίς αποκλεισμούς που αφορούν την ταυτότητα, τη θρησκεία, το φύλο, την εθνικότητα, κλπ.

Ακόμη κι αν δεν βλέπεις την ξεκάθαρη σύνδεση, η αειφόρος ανάπτυξη και η κοινωνική ένταξη συμβαδίζουν! Αν δεν δεν εξασφαλίσουμε την ένταξη όλων των νέων στην κοινωνία, δεν μπορούμε να επιτύχουμε μια κοινωνία στην οποία όλοι οι νέοι και νέες είναι περιβαλλοντικά ενεργοί/ες, μορφωμένοι/ες και ικανοί/ες να κάνουν τη διαφορά στην καθημερινή τους ζωή.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στο www.eydcyprus.eu και στο info@cyc.org.cy ή στο τηλέφωνο 22878316.

Συμπλήρωσε τώρα το ερωτηματολόγιο και διεκδίκησε ένα από τα 2 vouchers των €250 για ταξίδι σε χώρα της Ευρώπης!