Ηack{cyprus} Ηackathon: 2016

  • Ιούνιος 7, 2016
1024 559 Cyprus Youth Council

Τι μπορεί να συμβεί όταν 100 προγραμματιστές μαζεύονται για 48 συνεχόμενες ώρες κώδικα; Οι πιο τρελές ιδέες προκύπτουν από το εορταστικό μαραθώνιο ιδεών και κώδικα που διοργανώνει και πάλι το Cypriot Enterprise Link και το Hack{Cyprus}.
Το Ηack{cyprus} hackathon γιορτάζει τα 5χρονά του και επιστρέφει στον τόπο που ξεκίνησε! Οι 100 προγραμματιστές θα συναντηθούν στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (κτίριο Τάσος Παπαδόπουλος), στις 24 – 26 Ιουνίου για τον καθιερωμένο μαραθώνιο ιδεών και κώδικα με στόχο τη δημιουργία καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων και εφαρμογών.
Ο διαγωνισμός ξεκινά Παρασκευή και θα διαρκέσει για περισσότερες από 48 ώρες. Υποστηρικτής το hack {cyprus} είναι το παγκοσμίως γνωστό Major League Hacking που προσφέρει στους διαγωνιζόμενους την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν μια γκάμα από hardwares τελευταίας τεχνολογίας όπως Oculus Rift, Thalmic Myo, Pebble Smartwatch και Leap Motion. Μαζί μας φέτος ως συνεργάτες θα έχουμε και το Hacker Space!
Για περισσότερες πληροφορίες και για κράτηση των δωρεάν εισιτηρίων επισκεφθείτε το: http://hackathons.hackcyprus.com/2016/