«Γιορτάζουμε την Ευρώπη. Αποφασίζουμε για το μέλλον μας»

  • Μάιος 10, 2019
1024 512 Cyprus Youth Council

Η Ημέρα της Ευρώπης γίνεται για άλλη μια χρονιά η αφορμή για ένα απόλυτα εορταστικό σκηνικό για μικρούς και μεγάλους που θα στηθεί φέτος στο Πολυλειτουργικό Παραθαλάσσιο Πάρκο (Μόλο) στη Λεμεσό, το Σάββατο 11 Μαΐου 2019, από τις 5μ.μ, μέχρι και τις 8μ.μ.

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο, το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών (ΓΤΠ), ο Δήμος Λεμεσού, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου (ΟΝΕΚ) και το Κέντρο Πληροφόρησης Europe Direct (EDIC) Λεμεσού έχουν φροντίσει να συνδυάσουν με τον πλέον απολαυστικό τρόπο τη γνώση και την ψυχαγωγία. Την εκδήλωση υποστηρίζει το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ).

Η φετινή διοργάνωση θα φιλοξενήσει πλούσιο πολιτιστικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα, διασκεδαστικές δραστηριότητες για παιδιά, ζωντανό ραδιοφωνικό πρόγραμμα από τον ActiveRadio 107.4 & 102.5 και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Παράλληλα, το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου θα βρίσκεται με περίπτερο ενημέρωσης για τα τρέχοντα προγράμματά του και ευκαιρίες ενδυνάμωσης των νέων.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1141259149388994/

web-cover-en