Φόρουμ: Η πορεία και οι προκλήσεις προς την ένταξη των νέων στην αγορά εργασίας

  • Αύγουστος 27, 2020
1024 637 Cyprus Youth Council

Το διεθνές ερευνητικό κέντρο CARDET σε συνεργασία με το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου διοργανώνουν φόρουμ συζήτησης με θέμα «Η κοινωνική καθοδήγηση των νέων ως μια καινοτόμος μέθοδος για την ένταξη τους στην αγορά εργασίας». Το Φόρουμ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020 στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών και Έρευνας (CVAR) στο πλαίσιο του προγράμματος SELF-E.

Κατά τη διεξαγωγή του φόρουμ θα συζητηθούν καινοτόμες μέθοδοι για την ένταξη των νέων στην αγορά εργασίας καθώς επίσης θα διεξαχθεί συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με κεντρικό άξονα την ανάδειξη και αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι νέοι για την πρόσβαση τους στην αγορά εργασίας.

Το Φόρουμ θα είναι στα ελληνικά και απευθύνεται κυρίως σε λειτουργούς νεολαίας και άλλους ενδιαφερόμενους κοινωνικούς εταίρους.

Για την καλύτερη οργάνωση του φόρουμ, παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/uLU9v75P3GvkC9JV8

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 22002103 ή μέσω email στο kyriaki.yiakoupi@cardet.org.