Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων (EKN) Κύπρου 10ο ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΚΝ ΚΥΠΡΟΥ

  • Αύγουστος 22, 2016
490 482 Cyprus Youth Council

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων (ΕΚΝ) Κύπρου φιλοξενεί το 10ο Εθνικό Συνέδριο, μεταξύ 23 και 27 Αυγούστου 2016 με θέμα “Αλληλεγγυή, Ισότητα, Ενότητα: Σχηματίζοντας μια ενωμένη Ευρώπη”.  Το ΕΚΝ Κύπρου, σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου, αποσκοπούν στο να προσφέρουν την ευκαρία στους νέους της Κύπρου να ενταχθο τυο του ΕΚΝ  for the organisationύν στο δίκτυο του ΕΚΝ και να κερδίσουν μια ξεχωριστή εκπαιδευτική εμπειρία. Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του ΕΚΝ Κύπρου: www.eypcyprus.com

Το Συνέδριο θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus στην Πύλα, Λάρνακα και θα καλωσορίσει 200 συμμετέχοντες από όλη την Κύπρο και την ευρύτερη Ευρώπη, οι οποίοι θα ενταχθούν πλήρως στις εργασίες του ΕΚΝ. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος στα τρία κύρια μέρη κάθε συνεδρίου του ΕΚΝ και συγκεκριμένα τις Ομαδικές Δραστηριότητες, Εργασία σε Επιτροπές και την Γενική Συνέλευση.

Το ΕΚΝ Κύπρου θα ήθελε να ευχαριστήσει του χορηγούς και υποστηρικτές του Συνεδρίου για την ευγενή τους συνεισφορά στην πραγματοποίηση του συνεδρίου μας. Θερμές ευχαριστίες απευθύνoνται στην Τράπεζα Κύπρου για την υποστήριξη που προσφέρει στο ΕΚΝ Κύπρου, ως ένας από τους κύριους Συνεργάτες του οργανισμού μας για το έτος, συνεισφέροντας με τον δικό της τρόπο στην συμμετοχή των νέων της Κύπρου στα κοινά.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΕΚΝ Κύπρου μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του οργανισμού στο www.eypcyprus.comΑν ενδιαφέρεστε να στηρίξετε τις δραστηριότητες του οργανισμού, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους νέους της Κύπρου να λαμβάνουν μέρος στα κοινά παρακαλώ επικοινωνήστε με το ΕΚΝ Κύπρου στη ηλεκτρονική διεύθυνση info@eypcyprus.com.

50x70 poster