Ελίζα Κοζάκου | Ομάδα Εκπαιδευτών

Email: kozakoueliza@gmail.com

ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ:

  • Personal development
  • Cultural Heritage
  • Social Inclusion
  • Peace Building and Human Rights
  • Environment and Sustainability

ΕΜΠΕΙΡΙΑ:

Η Ελίζα συμμετέχει σε Ανταλλαγές νέων και σε Εκπαιδευτικά προγράμματα  προγράμματα  Erasmus+ από το 2016. Η συμμετοχή της  σε αυτά τα προγράμματα της έδωσαν την κατάλληλη εμπειρία και εφόδια για να μπορεί και η ίδια να προσφέρει τις γνώσεις  τις στους νέους της Κύπρου μέσα από διάφορες δραστηριότητες του οργανισμού PlanBe.

Δραστηριοποιείται ως εκπαιδεύτρια στο προγράμμα “Imagine” που λειτουργεί υπό την αιγίδα της Τεχνικής Επιτροπής για την Εκπαίδευση και υλοποιείται από τον Όμιλο Ιστορικού Διαλόγου και Έρευνας (AHDR) και το Σπίτι της Συνεργασίας (H4C) με την υποστήριξη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Η Ελίζα Κοζάκου σπούδασε στο  Πανεπιστήμιο Κύπρου στο τμήμα Τουρκικών Σπουδών και συνέχισε τις σπουδές αποφοιτώντας από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Γλώσσα και Επικοινωνία του πανεπιστημίου Λάιντεν στην Ολλανδία. Aπό το 2018 εργάζεται στον μη κυβερνητικό οργανισμό PlanBe Plan it Be it στην θέση του  project manager. Ο οργανισμός PlanBe ασχολείται με την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των νέων, όπως και με θέματα που αφορούν την κοινωνική ένταξη και το περιβάλλον. Το 2020 απέκτησε την άδεια ξεναγών από το Υφυπουργείο Τουρισμού .

Στον ελευθερό της χρόνο ασχολείται με την φωτογραφία, τον εθελοντισμό και την μουσική .

ΓΛΩΣΣΕΣ:

Ελληνικά, Αγγλικά, Τουρκικά