Δηλώστε συμμετοχή στην ομάδα μας για την εκστρατεία οδικής ασφάλειας #TakeCare!

  • Σεπτέμβριος 19, 2019
1017 500 Cyprus Youth Council

Τα Ηνωμένα Έθνη, στο πλαίσιο των Sustainable Development Goals, έχουν θέσει ως στόχο την μείωση κατά 50% του αριθμού θανάτων και τραυματισμών από τροχαία ατυχήματα, παγκόσμια, μέχρι το 2020.

Το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου και ο ΟΝΕΚ συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια μέσω της εκστρατείας οδικής ασφάλειας #TakeCare.

To #TakeCare θέλει να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει τις νέες και τους νέους της Κύπρου για θέματα οδικής ασφάλειας, με ένα διαφορετικό τρόπο.

Η κύρια ιδέα πίσω από την εκστρατεία είναι ότι οι νέοι δεν πρέπει να είναι απλά οι δέκτες αυτής της καμπάνιας, πρέπει να είναι οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές.

Γι’ αυτό το λόγο, καλούμε νέες και νέους από όλη την Κύπρο να συμμετάσχουν στην εκστρατεία ως ‘Πολλαπλασιαστές’ (Chiefs).

Η ομάδα Πολλαπλασιαστών που θα δημιουργηθεί θα είναι και η κινητήριος δύναμη της καμπάνιας, η οποία θα τρέξει μέχρι το τέλος του 2019.

Αφού λάβει εκπαίδευση από ειδικούς σε θέματα Οδικής Ασφάλειας και Κυκλοφοριακής Αγωγής, η ομάδα των Chiefs θα είναι υπεύθυνη για τον συντονισμό και την καθοδήγηση άλλων νέων, αναλαμβάνοντας παράλληλα πρωτοβουλίες για δράσεις για την οδική ασφάλεια σε κάθε περιοχή της Κύπρου (workshops, επισκέψεις σε σχολεία, πανεπιστήμια, δήμους, Μ.Κ.Ο, κ.τ.λ.). Επιπρόσθετα, η ομάδα των Chiefs θα είναι υπεύθυνη για την προάσπιση και την διάδοση των αρχών και ιδεών της καμπάνιας.

Αν επιθυμείτε να λάβετε μέρος στην εκστρατεία #TakeCare ως Chief, παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα στον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/QvyuVtMcqJ29w3vd7

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων 30/09/2019