Αγώνας Μπάσκετ: Give Peace a Chance

  • Σεπτέμβριος 23, 2020
724 1024 Cyprus Youth Council

Το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου σε συνεργασία με τους PeacePlayers Cyprus, την Καθολική Νεολαία Μαρωνιτών Κύπρου, και το CASA-Kıbrıs Alternatif Sporlar Derneği θα διοργανώσουν αγώνα καλαθοσφαίρισης με τίτλο «Sports give peace a chance» στις 27 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα 17:30 – 19:30, στο Λήδρα Πάλας, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2020 – BeActive – Cyprus.

Σκοπός της δράσης είναι η συνύπαρξη των νέων όλων των κοινοτήτων της Κύπρου με σκοπό την προώθηση της ειρήνης στη χώρα μας. Με την δράση αυτή το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου και οι συνεργάτες του θέλουν να στείλουν το μήνυμα ότι ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να εμπνέει, να ενώνει, να μιλάει στη νεολαία σε μια γλώσσα που κατανοεί, να δημιουργεί ελπίδα εκεί όπου κάποτε υπήρχε μόνο απελπισία και ταυτόχρονα ότι μπορεί να συμβάλει στην αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού, ξεπερνώντας τα εμπόδια που δημιουργούν όλες οι μορφές διακρίσεων.

Ας διαδώσουμε το μήνυμα, ας δώσουμε στην ειρήνη μια ευκαιρία!

Λόγω των μετρών για περιορισμό της πανδημίας του COVID-19 θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής (μέχρι 25 Σεπτεμβρίου 2020, 12:00 μ.μ.) στο https://forms.gle/TQTrgJsQS1jySLxp9