Αγώνας Καλαθοσφαίρισης: Sports Give Peace a Chance

  • Σεπτέμβριος 11, 2019
724 1024 Cyprus Youth Council

Το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου σε συνεργασία με τους Peace Players Cyprus και τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου, διοργανώνουν αγώνα καλαθόσφαιρας με τίτλο «Sports give peace a chance» στις 28 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 17:30 – 19:30, στο Πάρκο Ακροπόλεως.

Ο αγώνας πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2019 και σκοπός του είναι η συνύπαρξη των νέων όλων των κοινοτήτων της Κύπρου με σκοπό την προώθηση της Ειρήνης στη χώρα μας. Με την δράση αυτή το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου και οι συνεργάτες του θέλουν να στείλουν το μήνυμα ότι ο Αθλητισμός έχει τη δύναμη να εμπνέει, να ενώνει, να μιλάει στη νεολαία σε μια γλώσσα που κατανοεί, να δημιουργεί ελπίδα εκεί όπου κάποτε υπήρχε μόνο απελπισία και ταυτόχρονα ότι μπορεί να συμβάλει στην αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού, ξεπερνώντας τα εμπόδια που δημιουργούν όλες οι μορφές διακρίσεων.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου: https://docs.google.com/forms/d/1ZGw3vg2ReBo3e9PqGGSWX_Ps99qJAo3Qssk2nNnDNGI/edit?fbclid=IwAR1hQf2F-6ETRRq2PbwYEXYftD9iX_VFlEBVV7ROwRupL0xnt2OnSGQD5sc

Ας διαδώσουμε το μήνυμα, ας δώσουμε στην ειρήνη μια ευκαιρία!