1ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος – «Περιβάλλον Συγγνώμη»

  • Ιούλιος 5, 2016
717 1024 Cyprus Youth Council

Θέλεις να περάσεις ένα δροσερό απόγευμα στη φύση με μουσική, φαγητό και δραστηριότητες;; Τότε δεν έχει παρά να έρθεις στο 1ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος!

Η προστασία του Περιβάλλοντος δεν είναι η ανακύκλωση, η εκμετάλλευση αποβλήτων, η κατάργηση των πλαστικών σακούλων και η δεντροφύτευση. Αυτά αποτελούν μόνο την κορυφή του παγόβουνου. Η προστασία του περιβάλλοντος είναι τρόπος σκέψης, τρόπος ζωής, τρόπος έκφρασης, είναι κουλτούρα, νοοτροπία και συνήθεια. Ας πούμε λοιπόν ένα μεγάλο συγνώμη στο Περιβάλλον.

Η Πράσινη Ασπίδα – Green Shield σε συνεργασία με το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου και τη Cyta σας προσκαλούν στο 1ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος με θέμα: «Περιβάλλον Συγγνώμη» την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016, στις 12 το μεσημέρι, στον εκδρομικό χώρο του Φράγματος Ξυλιάτου. Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Το Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μουσική με τους Άγγελο Αυγουστή και Άννα Βιλανίδη, δωρεάν φαγητό-ποτό και ενημέρωση για περιβαλλοντικά ζητήματα.

Ελάτε να φωνάξουμε όλοι μαζί «Περιβάλλον Συγγνώμη»!