Διαδικτυακή συνάντηση και εκπαίδευση της ομάδας των Πρεσβευτών Νεολαίας!

  • Ιούλιος 27, 2022
1024 580 Cyprus Youth Council

😃Την Πέμπτη, 21/07/2022 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συνάντηση και εκπαίδευση της ομάδας των Πρεσβευτών Νεολαίας!

🔝Στο πλαίσιο του εργαστηρίου, τα μέλη της ομάδας των Πρεσβευτών Νεολαίας ενημερώθηκαν σχετικά με τις εξελίξεις αναφορικά με τον 9ο κύκλου του Ευρωπαϊκού Διαλόγου με τη Νεολαία, ενώ είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τεχνικές και μεθόδους διεξαγωγής διά ζώσης και εξ’ αποστάσεως διαβουλεύσεων.

👏Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εκπαιδεύτριά μας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Νεολαίας η οποία συμμετέχει επίσης ως Youth Expert στην Εθνική Ομάδας Εργασίας, Christiana Xenofontos !

🇪🇺Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τους Ευρωπαϊκούς στόχους για τη νεολαία αλλά και τη διαδικασία του Διαλόγου της ΕΕ με τη νεολαία στην ιστοσελίδα: https://sdcyprus.eu/eu-youth-goals

🔗Στο πλαίσιο της διαδικασίας διαβούλευσης το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου διενεργεί διαδικτυακή έρευνα για την κατανόηση των απόψεων των νέων σχετικά με τους Ευρωπαϊκούς Στόχους Νεολαίας #10 Βιώσιμη Πράσινη Ευρώπη και #3 Κοινωνίες χωρίς αποκλεισμούς.

👉Αν θες να συμμετάσχεις και εσύ στη διαδικασία και παράλληλα να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό για 2 vouchers αξίας €250 για αεροπορικό ταξίδι κάνοντας κάνε κλικ εδώ: https://forms.gle/ozRxx2vNWKRXf6VMA