Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου και OXygono ενώνουν τις δυνάμεις τους! | Nicosia 2040

  • Απρίλιος 15, 2019
1024 724 Cyprus Youth Council

Το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου  και η Οργανωση Μέλος του OXygono ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Μέσα από τη συνεργασία τους στο πλαίσιο της υποψηφιότητας του Greater Nicosia 2021, διαπιστώθηκε ότι η ευρύτερη Λευκωσία (Δήμοι Αγλαντζιάς, Λευκωσίας και Στροβόλου) στερείται ενός μακροπρόθεσμου οράματος το οποίο να εκφράζει όλους τους πολίτες της. Πιστεύουμε ότι η διαμόρφωση ενός μακροπρόθεσμου οράματος για την Λευκωσία, βασισμένο στις ανάγκες των κατοίκων της, είναι υψίστης σημασίας. Προβαίνουμε, λοιπον, στην εκδήλωση  “Nicosia 2040″* που στόχο έχει την δημιουργία μακροπρόθεσμου οράματος για την Λευκωσία μέσα από την συμμετοχή των πολιτών, των οργανωμένων συνόλων, αλλά και των αρχών της πόλης.

Ως πρώτο βήμα αυτής της προσπάθειας, τη Τρίτη 7 Μαΐου 2019, μεταξύ των ωρών 19:00 – 21:00,  στο Αμφιθέατρο κεντρικών γραφείων CYTA  διοργανώνουμε την εναρκτήρια εκδήλωση του Nicosia 2040 με τη μορφή διαλογικής συζήτησης (τύπου debate).

Συμμετέχουν οι:

Αντρέας Παπαχαραλάμπους (Δήμαρχος Στροβόλου)
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης (Δήμαρχος Λευκωσίας)
Χαράλαμπος Πετρίδης (Δήμαρχος Αγλαντζιάς)
Γιώργος Δημαρέλος (Aντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης)

 

*Η οργάνωση OXygono τρέχει αντίστοιχη πρωτοβουλία για το μακροπρόθεσμο όραμα της πόλης της Λάρνακας. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.larnaca2040.org.