ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ‘SOCIETY PROFITS’ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ‘SOCIETY PROFITS’

  • Ιούλιος 24, 2018
1024 600 Cyprus Youth Council

O MKO C.I.P Citizens In Power σας προσκαλεί στο Διεθνές Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Έργου ‘Society Profits’ με τίτλο «H ανάπτυξη της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου».

Πέραν από τη χαρτογράφηση της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας σε τρία διαφορετικά εθνικά πλαίσια (Κύπρος, Ελλάδα και Πορτογαλία), το συνέδριο θα εστιάσει στην παρουσίαση της ανοιχτής πλατφόρμας στην Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, η οποία έχει κατασκευαστεί στα πλαίσια του Έργου, και η οποία περιέχει:

-Ένα αναλυτικό, διαδραστικό και ανοιχτό προς όλους Διαδικτυακό Μάθημα στην Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, το οποίο διατίθεται δωρεάν σε τρεις γλώσσες (Αγγλικά, Ελληνικά, Πορτογαλικά).

-Σύγχρονα εργαλεία, τεχνολογικές εφαρμογές και Προγράμματα που απευθύνονται σε Κοινωνικές Επιχειρήσεις.

-Καινοτόμο εκπαιδευτικό υλικό, βασισμένο σε μη-τυπικές μεθόδους μάθησης, κατάλληλο για Οργανισμούς Νέων και Εκπαιδευτές Νεολαίας που καταπιάνονται με θέματα συναφή με την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2018 στο Classic Hotel στη Λευκωσία, από τις 17:15 μέχρι τις 20:35. Στη συνέχεια, θα προσφερθεί δείπνο σε όλους τους συμμετέχοντες. Η επίσημη γλώσσα του συνεδρίου θα είναι τα Ελληνικά, ωστόσο θα υπάρχει η δυνατότητα μετάφρασης στην Αγγλική Γλώσσα. Η συμμετοχή στο Συνέδριο θα είναι δωρεάν. Σημειώνεται ότι θα δοθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης σε όλους τους Συμμετέχοντες.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να προκρατήσουν άμεσα τη συμμετοχή τους, συμπληρώνοντας τη φόρμα που δίνεται εδώ https://goo.gl/forms/np7Uz89Vij0CRjFC3 . Καταληκτική ημερομηνία για δήλωση συμμετοχής η 31η Αυγούστου, 2018. Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω εξαιρετικά περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για οποιεσδήποτε επιπλέον πληροφορίες, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο: info@citizensinpower.org ή μέσω τηλεφώνου στο +357 96619661.
www.societyprofits.eu