Παγκόσμια μέρα για τα άτομα με αυτισμό | #LightItUpBlue

  • Μάρτιος 27, 2018
flyer-light-it-up-blue
960 355 Cyprus Youth Council

Στις 2 Απριλίου, περπάτησε και ενημερώσου για τον Αυτισμό!

Ο Σύνδεσμος για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2018, διοργανώνει πορείες σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο με τίτλο ‘Light it up blue’ , όπου σκοπός είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού. Στην Λευκωσία, η πορεία θα διεξαχθεί στις 19:00 το βράδυ με έναρξη το Δημαρχείο Λευκωσίας, όπου θα φωταγωγηθεί με το χρώμα μπλε.

Ο Αυτισμός είναι ένα σύνδρομο, τα συμπτώματα του οποίου σχετίζονται με σοβαρά προβλήματα στην επικοινωνία, την κοινωνική επαφή, τις διαπροσωπικές σχέσεις και τη συμπεριφορά. Η απουσία υποδομών και το γεγονός ότι ο αριθμός των ατόμων που διαγιγνώσκονται με Αυτισμό αυξάνεται ραγδαία επιβάλλει την ενημέρωση του κοινού, με στόχο τη διασφάλιση των δικαιωμάτων τους, την ένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο και τη μελλοντική τους εξασφάλιση.

Ας φορέσουμε λοιπόν, για εκείνη την μέρα όλοι μπλε, ας περπατήσουμε στη Λευκωσία προωθώντας το μήνυμα ‘Give your hand to autism’

Δες ΕΔΩ το ξεχωριστό βιντέακι που ετοίμασε ο Σύνδεσμος για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου- Κέντρο Παρέμβασης Λευκωσίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού στις 2 Απριλίου.