Πάρτε μέρος στην Έρευνα του Eurodesk για την Πληροφόρηση των Νέων!

  • Οκτώβριος 3, 2018
facebook-6-100
1024 536 Cyprus Youth Council

Το Eurodesk είναι ένας από τους βασικούς πάροχους της ευρωπαϊκής πληροφόρησης νέων αναφορικά με τον εθελοντισμό, την κατάρτιση, τις σπουδές και τις ευκαιρίες εργασίας στο εξωτερικό. Πιστεύουμε ότι η μαθησιακή εμπειρία στο εξωτερικό συνεισφέρει σημαντικά στην ενίσχυση της απασχολησιμότητας των νέων, καλλιεργεί τη δημιουργικότητα, την προσωπική ανάπτυξη και την ενίσχυση των δεξιοτήτων, βοηθώντας τους ανθρώπους να αλληλεπιδράσουν θετικά σε μια διαπολιτισμική κοινωνία.

Ως ένα ευρωπαϊκό δίκτυο, αφοσιωμένο στην προώθηση των ευκαιριών μαθησιακής κινητικότητας και της παροχής δωρεάν και ποιοτικής πληροφόρησης και υποστήριξης στους νέους ανθρώπους και τους-ις νέους-ες επαγγελματίες, θα θέλαμε να κατανοήσουμε καλύτερα πώς εμπλέκεστε με αυτού του είδους την πληροφόρηση.

  • Τι είδους πληροφόρηση και ενημέρωση αναζητάτε;
  • Ποιες πηγές χρησιμοποιείτε;
  • Σε ποιον απευθύνεστε για παροχή συμβουλών;

Η έρευνα απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 13 – 35 ετών. Ανεξάρτητα από το αν είχες ή όχι μια εμπειρία κινητικότητας θέλουμε να μάθουμε ό,τι έχεις να μας πεις! Οι απαντήσεις σου θα μας επιτρέψουν να κατανοήσουμε πώς το Eurodesk, όπως επίσης και τα εθνικά και ευρωπαϊκά ινστιτούτα θα μπορούσαν να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους.

Ο χρόνος συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου υπολογίζεται στα 10 λεπτά και στην τελική μπορείς να το συμπληρώσεις, για να διεκδικήσεις την πιθανότητα να κερδίσεις ένα υπέροχο βραβείο!

facebook-1

facebook-2

facebook-4

facebook-6