Εργαστήρι για Λειτουργούς Νεολαίας (Youth Workers) | 29 Νοεμβρίου 2017

  • Νοέμβριος 20, 2017
796 1024 Cyprus Youth Council

Κέρδισε το επαγγελματικό σου μέλλον χτίζοντάς το!

Το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου (ΣυΝΚ) με χαρά σας προσκαλεί σε εργαστήρι για Λειτουργούς Νεολαίας (Youth Workers) που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου 2017, και ώρα 16:00 – 19:00, στο Hilton Park Hotel στη Λευκωσία. Πάρε την ευκαιρία και ενημερώσου για το πρόγραμμα “Youth Guarantee” και εκπαιδεύσου από Εκπαιδευτές Μη Τυπικής Μάθησης της ομάδας εκπαιδευτών μας!

Στόχος του σχεδίου “Youth Guarantee to Activate and Empower Youth in Cyprus” είναι η διεξαγωγή εκστρατείας ενημέρωσης και δημοσιοποίησης με ομάδα-στόχο τους άνεργους νέους κάτω των 25 χρόνων, ώστε να τους κινητοποιήσει να αναζητήσουν ευκαιρίες απασχόλησης, εκπαίδευσης ή κατάρτισης, εκμεταλλευόμενοι τα υφιστάμενα σχέδια “Youth Guarantee”.

Απώτερος σκοπός του Προγράμματος είναι να αυξηθεί ο αριθμός των νέων που εγγράφονται στις Δημόσιες Υπηρεσίες Απασχόλησης, να τους παρέχει τη δυνατότητα να αναζητήσουν ευκαιρίες απασχόλησης, εκπαίδευσης ή κατάρτισης, εκμεταλλευόμενοι τα υφιστάμενα σχέδια Youth Guarantee και φυσικά, να μειωθεί η ανεργία στους νέους. Βασική δράση του Προγράμματος είναι η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης επικοινωνιακής στρατηγικής, αλλά και η δημιουργία της παρούσας εξειδικευμένης ιστοσελίδας, η οποία θα παρέχει στο κοινό αναλυτικά όλες τις πληροφορίες για το πρόγραμμα “Youth Guarantee”, όπως και όλα τα πλεονεκτήματα για το έργο και τις δράσεις του. Το Πρόγραμμα έχει διάρκεια 18 μήνες και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2018.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου. Στενούς συνεργάτες του προγράμματος αποτελούν, το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου και ο Κυπριακός Οργανισμός Κέντρων Νεότητας (ΚΟΚΕΝ).

Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δήλωσε τη συμμετοχή σου ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες στο athina.kyriakou@imhbusiness.com και +357 22505580.