Δυνατότητα για συμμετοχή σε αθλητική ημερίδα «Γυναίκα και αθλητισμός» για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας γυναίκας 2019

  • Φεβρουάριος 28, 2019
721 1024 Cyprus Youth Council

Ο οργανισμός PeacePlayers – Cyprus (PP-CY) με τη στήριξη της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ), και του Δήμου Λευκωσίας διοργανώνουν αθλητική ημερίδα για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας γυναίκας.
Στις 2 Μαρτίου 2019 από τις 11:00 – 13:00 στο Πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης», ομοσπονδίες και ομάδες ανά το Παγκύπριο θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τα αθλήματα τους και να προσελκύσουν νέα άτομα στο χώρο τους και συγκεκριμένα γυναίκες.
Ο οργανισμός PeacePlayers – Cyprus (PP – CY) είναι μια κυπριακή μη κερδοσκοπική οργάνωση (αρ. εγγραφής ΗΕ: 243518) και μέρος ενός διεθνούς δικτύου που ιδρύθηκε με το μότο «τα παιδιά που μαθαίνουν να παίζουν μαζί, μπορούν να ζουν μαζί». Μέσα από αυτό το πρόγραμμα προωθούνται δικοινοτικές αθλητικές συναντήσεις μεταξύ Ελληνοκύπριων και Τουρκοκύπριων παιδιών όπου δραστηριοποιούνται νέοι και νέες, οι οποίοι μαθαίνουν να ξεπερνούν κοινωνικά εμπόδια, αποκτώντας ηγετικές και επικοινωνιακές ικανότητες, βοηθώντας έτσι στον υγιή ανταγωνισμό και σωστή ανάπτυξη τους στη κοινωνία. Το άθλημα στο οποίο δραστηριοποιείται η οργάνωση είναι η καλαθόσφαιρα, που βασικούς στόχους έχει να γεφυρώσει κοινωνικούς διχασμούς, να εκπαιδεύσει τη νεολαία να ηγείται αποτελεσματικά στη ζωή της και να προωθήσει τη δια βίου άσκηση στο άθλημα της καλαθόσφαιρας.
Στοχεύουμε πάντα μέσω των προγραμμάτων μας στην προώθηση του αθλητισμού Παγκύπρια και παράλληλα υποστηρίζουμε τη συμμετοχή του γυναικείου φύλου στον αθλητισμό προσκαλώντας σχολεία ανά το Παγκύπριο. Μαθητές και μαθήτριες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν αθλήματα όπως καλαθόσφαιρα, χειροσφαίριση, μπάτμιντον, ποδόσφαιρο, χόκεϋ, αναρρίχηση, ράγκμπυ και πολλά άλλα.
Τα έξοδα μεταφοράς των παιδιών και ενηλίκων από και προς το χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης παρέχονται δωρεάν. Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη για να γίνουν οι ανάλογες διευθετήσεις μεταφορικών από τη κάθε επαρχία.
Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κ. Στέφανη Νικόλα στα τηλέφωνα 22660061 / 99791395.