«Γνώσεις και Δεξιότητες με χαρακτήρα: Το σχολείο που θέλουμε»

  • Δεκέμβριος 12, 2018
fc6a248a-7378-4bdd-aa27-c719c7fa1bb9
791 1024 Cyprus Youth Council

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου διοργανώνει εκδήλωση υπό τον τίτλο: «Γνώσεις & Δεξιότητες με χαρακτήρα: Το σχολείο που θέλουμε», η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 στην Λεβέντειο Πινακοθήκη στη Λευκωσία, από τις 09:00 μέχρι τις 12:00.

Με την συγκεκριμένη εκδήλωση ολοκληρώνεται μια σειρά δράσεων που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του έργου Activate and Empower Youth in Cyprus”– “ACTIVE YOUTH. Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν παγκύπριες έρευνες που κατέγραψαν την άποψη των νέων σχετικά με την εκπαίδευση, ενώ οργανώθηκαν σχετικά συνέδρια και διαβουλεύσεις με τη συμμετοχή νέων. Το έργο υποστηρίχθηκε, επίσης, από μια ολοκληρωμένη επικοινωνιακή εκστρατεία ενημέρωσης και προώθησης. Παράλληλα, αναπτύχθηκε σχετική εξειδικευμένη ιστοσελίδα (www.youthguarantee.org.cy), μέσα από την οποία δίνεται εύκολα και γρήγορα αναλυτική πληροφόρηση σχετικά με τα θέματα εργοδότησης κι απασχόλησης που πιθανόν να αφορούν νέους, αλλά και γενικές πληροφορίες

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα αναλυθούν οι στόχοι και τα τελικά συνολικά αποτελέσματα του έργου. Επιπλέον, θα γίνει παρουσίαση που αποσκοπεί στην καλλιέργεια κουλτούρας, καινοτομίας κι επιχειρηματικότητας στους νέους και στον ρόλο της εκπαίδευσης κατά τη διαδικασία αυτή. Θα περιλαμβάνει, ακόμα, ενημερωτική παρουσίαση που θα βοηθήσει τους νέους να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και δεξιότητές τους. Πρόθεση του Οργανισμού Νεολαίας είναι να παρουσιάσει την Πρόταση Πολιτικής του για τη δημιουργία του Σχολείου STEAM και να αξιοποιήσει την ευκαιρία για διάλογο με τους παρευρισκόμενους.

Πληροφορίες Εκδήλωσης:

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018, 09:00-12:00

Λεβέντειος Πινακοθήκη, Λευκωσία

Είσοδος ελεύθερη, με απαραίτητη τη δήλωση συμμετοχής. Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ

Δες το πρόγραμμα εδω