Έκθεση Εργασίας «GET a Job! Έλα να βρεις την Εργασία που σου ταιριάζει σε Κύπρο και Ευρώπη»

  • Οκτώβριος 18, 2018
participants_banner-900x506_el
900 506 Cyprus Youth Council

H Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και το δίκτυο EURES διοργανώνουν την Έκθεση “Get a Job”.

Μάθε πώς μπορείς με την κατάλληλη υποστήριξη και καθοδήγηση να προγραμματίσεις με ασφάλεια κι επιτυχία τα μελλοντικά σου επαγγελματικά βήματα. Η έκθεση επιδιώκει να στηρίξει τους άνεργους πτυχιούχους, αλλά και τους νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας, αλλά και όλους όσοι αναζητούν εργασία ώστε να προγραμματίσουν τα μελλοντικά επαγγελματικά τους βήματα, προσφέροντάς τους γνώσεις και πληροφορίες για τις ευκαιρίες εργοδότησης και τις κενές θέσεις εργασίας που προσφέρονται σε Κύπρο και στο εξωτερικό.

Στην Έκθεση συμμετέχουν επιχειρήσεις από την Κύπρο, με κενές θέσεις εργασίας, κέντρα EURES από κράτη-μέλη της Ε.Ε., αλλά και δημόσιοι καθώς και ημικρατικοί οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Εργασίας και της Νεολαίας. Εφόσον δώσεις το παρόν στην Έκθεση θα έχεις καταρχάς μια μοναδική ευκαιρία να έρθεις σε επαφή – συγκεντρωμένα και συντονισμένα – με μεγάλες επιχειρήσεις της Κύπρου (ενδεικτικά: Axiom, Baker Tilly, BDO Limited, Cablenet, Communication Systems, G.A.P. Vassilopoulos Group, Medochemie, PwC, P&P Ice Cream, St. Raphael Resort, UCLan Cyprus,Υπεραγορές Άλφα Μέγα), με σημαντικές προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό κόσμο, όπως και με σύμβουλους εργασίας του δικτύου EURES από Γερμανία, Ιταλία, Ιρλανδία, Γαλλία, Φινλανδία, Τσεχία, Σλοβακία, Ρουμανία. Παράλληλα, θα «τρέξουν» 3 εργαστήρια, τα οποία θα σε βοηθήσουν στην πράξη να συντάξεις ένα δυνατό βιογραφικό, θα σε προετοιμάσουν σωστά για την επόμενη συνέντευξη εργασίας, ώστε να τους πείσεις! Για εγγραφή στα εργαστήρια πατήστε εδώ.

Η Έκθεση αποτελεί ιδανική ευκαιρία να δικτυωθείς και να πληροφορηθείς για τις ευκαιρίες απασχόλησης που ξεχωρίζουν στη σύγχρονη αγορά εργασίας στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Ημερομηνία: Τρίτη, 30/10/2018 – 10:00 με 19:00

Τόπος: Ξενοδοχείο Hilton Park Λευκωσία – Είσοδος Ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα: https://ec.europa.eu/cyprus/events/20181012_el  ή καλέστε στο 22505555.