Πρόγραμμα «Youth Empowered»

  • Μάιος 7, 2018
youthempowered
731 1024 Cyprus Youth Council

05 Ιουνίου 2018 – Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2018, Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2018

Διεκδίκησε το μέλλον που σου αξίζει!
Είσαι νέος ηλικίας 18-30 ετών και αναζητάς την ευκαιρία να βελτιώσεις  τις επαγγελματικές σου δεξιότητες, να γνωρίσεις έμπειρα στελέχη της αγοράς και να δικτυωθείς με τον κόσμο των επιχειρήσεων; Ίσως το μέλλον σου να ξεκινά κάπου εδώ! Το «Youth Empowered» διοργανώνεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ στη Λεμεσό, από τις 5  μέχρι 7 Ιουνίου και υπόσχεται μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Το Πρόγραμμα «Youth Empowered» αποτελεί μία πρωτοποριακή πρωτοβουλία της εταιρείας Α/φοι Λανίτη και της Coca-Cola η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά με μεγάλη επιτυχία στη Λευκωσία, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η συμμετοχή στο τριήμερου εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι δωρεάν και δεν προϋποθέτει την κατοχή πτυχίου ή την οποιαδήποτε εξειδίκευση. Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε τις απαιτούμενες δεξιότητες, καθοδήγηση κι επαγγελματική δικτύωση, για να ενταχθείτε στην αγορά εργασίας.

5 Λόγοι για να δηλώσεις τώρα συμμετοχή!

1. Ατομική Βελτίωση
Επένδυσε στην ατομική σου βελτίωση και απόκτησε:

  • Επικοινωνιακές Δεξιότητες
  • Κατάλληλη προετοιμασία για Συνέντευξη
  • Σωστή Διαχείριση Χρόνου
  • Τεχνικές Business Planning
  • Συμβουλές για start-ups

2. Networking 

Γνώρισε τους σωστούς ανθρώπους και τις εταιρείες που μπορούν να σου παρέχουν αξιόλογες εργασιακές εμπειρίες.

3. Καθοδήγηση

Οι μέντορες είναι εδώ για να σε βοηθήσουν να λάβεις τις σωστές αποφάσεις και να εξελίξεις τον εαυτό σου. Εμπνεύσου από πετυχημένους επαγγελματίες που θα σε καθοδηγήσουν κατάλληλα!

4. Workshops

Αξιοποίησε τη μοναδική ευκαιρία να συμμετάσχεις σε πετυχημένα workshops από σημαντικά στελέχη της τοπικής αγοράς και εφάρμοσε στην πράξη τις γνώσεις που θα αποκτήσεις!

5. Added Value

Ενίσχυσε το προφίλ και το βιογραφικό σου με τη βεβαίωση συμμετοχής που θα λάβεις, παρακολουθώντας το 3ήμερο σεμινάριο!