ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ STEER

  • Ιούνιος 22, 2017
4653e069ed7369840191e8bf38ab8dc9_l
880 226 Cyprus Youth Council

Η συμβουλευτική εταιρεία INNOVADE L.I. LTD, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου «STEER- Υποστηρίζοντας τη μετάβαση των νέων από την εκπαίδευση στην αγορά εργασίας» και στοχεύοντας στην ανάπτυξη τεχνικών υποστήριξης νέων ανέργων, διοργανώνει στις 3 Ιουλίου, από τις 09.30 μέχρι τις 14.00, στο The Classic Hotel, εκπαιδευτικό σεμινάριο κατάρτισης με θέμα:

«Υποστηρίζοντας τη μετάβαση των νέων από την εκπαίδευση στην αγορά εργασίας»

Κατά την διάρκεια του δωρεάν εκπαιδευτικού σεμιναρίου θα παρουσιαστούν τεχνικές υποστήριξης των νέων ανέργων και νέων από μειονεκτικά περιβάλλοντα για μετάβαση στην αγορά εργασίας. Επίσης θα χρησιμοποιηθεί διαδικτυακό υλικό το οποίο αναπτύχθηκε μέσα από τη συνεργασία των εταίρων του έργου από 6 χώρες.

Προσκεκλημένη μας θα είναι η κα. Αικατερίνη Προκοπίου (MBPsS) -Freelance Trainer- Multiplier-YouthWorker-Coach-Mentor, Expert Psychologist-BRIEF Solution Focused, η οποία θα μιλήσει για YouthWork και το ETS-European Training Strategy Competence Model και πραγματικότητες στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου κατάρτισης θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής. Επίσης η επιτυχής ολοκλήρωση της εκπαίδευσης θα προσφέρει ευκαιρίες για πιστοποίηση Youthpass. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πακέτο STEER για καταρτίσεις που θα οργανώσουν οι ίδιοι.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Επαγγελματίες, εκπαιδευτές και εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται να εργαστούν στον τομέα της Νεολαίας.
  • Εργαζομένους σε ΜΚΟ, Οργανώσεις νεολαίας, εκπαιδευτικούς οργανισμούς, φιλανθρωπικά ιδρύματα, πανεπιστήμια.
  • Όσους επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για το YouthWork και πραγματικότητες στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνώντας με το Λοϊζο Πιτσιλλίδη, υπεύθυνο του έργου στο loizos.pitsillides@innovade.eu  ή στο 22002102.