Μπορείς και εσύ να συμβάλεις στη βελτίωση των υπηρεσιών πληροφόρησης για νέους της Ευρωπαϊκής Ένωσης | Eurodesk

  • Ιούλιος 17, 2017
eurodesk_shadow
1024 252 Cyprus Youth Council

Σε 10 μόλις λεπτά μπορείς και εσύ να συμβάλεις στη βελτίωση των υπηρεσιών πληροφόρησης για νέους της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Έχεις συμμετάσχει σε ένα πρόγραμμα κινητικότητας όπως είναι για παράδειγμα το Erasmus+? Όποια και να είναι η απάντηση στο ερώτημα αυτό, η έρευνα είναι ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Ως ένας από τους κύριους φορείς παροχής πληροφοριών για τους νέους, το Eurodesk θεωρεί ότι η κινητικότητα των νεών συμβάλει σημαντικά στη διεύρυνση του τρόπου σκέψης, των γνώσεων και εμπειριών των νέων αφού βελτιώνει τις δεξιότητες τους, διεγείρει τη δημιουργικότητα, ενισχύει την μάθηση και αναπτύσσει νέες ικανότητες αυξάνοντας τις πιθανότητες για μετέπειτα εξεύρεση εργασίας. Οι νέοι μέσα από τα προγράμματα κινητικότητας έρχονται σε επαφή με άλλους πολιτισμούς, συνήθειες και έθιμα αντιλαμβανόμενοι ότι ζουν σε μια ενιαία και πολυπολιτισμική Ευρώπη.

Άρα, με ποιο τρόπο μπορούμε να ωθήσουμε τους νέους για να συμμετέχουν σε περισσότερα προγράμματα κινητικότητας;

Με την έρευνα αυτή θέλουμε να κατανοήσουμε περισσότερο τις ανάγκες των νέων για ενημέρωση και πληροφόρηση έτσι ώστε να βελτιωθεί η παροχή των υπηρεσιών πληροφόρησης τους. Οι ερωτήσεις δεν απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις αφού είναι ιδιαίτερα εύκολες και αφορούν τις συνήθειες σας για εξεύρεση πληροφοριών και ενημέρωσης.

Δε απαιτούνται περισσότερα από 10 λεπτά για την απάντηση όλων των ερωτήσεων. Απλά ακολουθήστε τον σύνδεσμο:

http://eurodesk.us2.list-manage.com/track/click?u=341e2ae5011d425fe9f6d5499&id=7694cb8a07&e=ca3fbbfe20