Δήλωση Συμμετοχής για το 19ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας & Φοιτητών | Οκτώβριος 2017, Ρωσία

  • Φεβρουάριος 20, 2017
participation-poster_19_wfys_gr
724 1024 Cyprus Youth Council

Δήλωσε τη συμμετοχή σου ΕΔΩ

Χιλιάδες νέοι, εργαζόμενοι, φοιτητές και μαθητές από δεκάδες χώρες ανά την υφήλιο, ανεξαρτήτως χρώματος, φυλής, εθνότητας ή θρησκεύματος, εδώ και 7 δεκαετίες λαμβάνουν μέρος στο μεγαλύτερο συναπάντημα νεολαίας. Το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών!

Το 19ο ΠΦΝΦ θα λάβει χώρα τον ερχόμενο Οκτώμβρη στο Σότσι της Ρωσίας, με κύριο σύνθημα:
«Για ειρήνη, Αλληλεγγύη και Κοινωνική Δικαιοσύνη, πολεμάμε ενάντια στον Ιμπεριαλισμό – Τιμώντας το παρελθόν κτίζουμε το μέλλον»

Ο θεσμός των ΠΦΝΦ έχει καθιερωθεί από το 1947, με βασικό πολιτικό περιεχόμενο τον αγώνα για ειρήνη, αλληλεγγύη και κοινωνική ευημερία των λαών παγκοσμίως, ενάντια στον ιμπεριαλισμό, τους πολέμους και κάθε είδους καταπίεσης, εκμετάλλευση των ανθρώπων και του περιβάλλοντος. Σημαίνοντα ρόλο στην προετοιμασία και διοργάνωση των ΠΦΝΦ, κατέχει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Δημοκρατικών Νεολαιών (ΠΟΔΝ) η οποία από το 1945 συντονίζει τη δράση του παγκόσμιου αντιιμπεριαλιστικού κινήματος, αγωνίζεται για την προώθηση των δικαιωμάτων της νεολαίας, την ειρηνική συμβίωση και την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των νέων, αλλά και όλων των λαών του κόσμου γενικότερα. Στη συνδιοργάνωση των ΠΦΝΦ λαμβάνουν μέρος επίσης εθνικές, περιφερειακές και διεθνής οργανώσεις με κύριο χαρακτηριστικό την προοδευτική και αντιιμπεριαλιστική τους πολιτική κατεύθυνση.

Η Εθνική Προπαρασκευαστική Επιτροπή Κύπρου λαμβάνει μέρος στην προετοιμασία και πραγματοποίηση των Παγκόσμιων Φεστιβάλ από την πρώτη διοργάνωση έχοντας μια πλούσια και παραγωγική παρουσία. Παράλληλα καλεί τους νέους και τις νέες όπως συμμετέχουν στο επερχόμενο φεστιβάλ.

Οι λεπτομέρειες και το κόστος συμμετοχής θα ανακοινωθούν στην συνέχεια.

Δήλωσε τη συμμετοχή σου ΕΔΩ (Ελληνικά)

Δήλωσε τη συμμετοχή σου ΕΔΩ (Τούρκικα)